Τι συμβαίνει σε μια καλή σχέση;

Όταν είστε σε μια καλή σχέση, μαθαίνετε διαρκώς πράγματα και αντιμετωπίζετε διάφορα πράγματα που συμβαίνουν ή που προκύπτουν διαφορετικά. 
Σκέφτεστε ως μέρος μιας ομάδας πια. Και αντί να απογοητεύετε τον σύντροφο σας με το να προσπαθείτε να τον αλλάξετε, τον κατανοείτε και τον αποδέχεστε, για αυτό που είναι, όπως είναι!





Μερικές φορές αυτά που λέτε ή κάνετε θα ληφθούν με  λάθος τρόπο επειδή ο  σύντροφός σας δεν θα έχει καταλάβει. Στην περίπτωση αυτή, κάντε  ένα βήμα πίσω και συνειδητοποιήστε ότι δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Οι παρεξηγήσεις γίνονται και δεν σημαίνουν κάτι απαραίτητα για τη σχέση σας.
Να χαλαρώνετε και να συγχωρήσετε τυχόν μικρές παρεξηγήσεις. Μέσα από αυτό το ζύμωμα η σχέση σας, θα γίνει ακόμα πιο δυνατή!

Πρέπει να εμπιστευτείτε τον σύντροφό σας. Γιατί να μοιραστείτε τη ζωή σας με κάποιον που δεν εμπιστεύεστε;
Αν δεν εμπιστεύεστε τον σύντροφό σας στο να σας "παρέχει" πίστη, ειλικρίνεια και φροντίδα ή οτιδήποτε άλλο, τότε δεν είστε σε καλή σχέση. Οι καλύτερες σχέσεις ξεκινούν με βαθιά εμπιστοσύνη. 

Είστε ερωτευμένοι, έτσι θέλετε να είστε μαζί όλη την ώρα! Είναι τόσο διασκεδαστικό να αγκαλιάζεστε όλη τη νύχτα και να είστε μαζί όλη την ημέρα, αλλά πότε θα έχετε χρόνο να ζήσετε διαφορετικά πράγματα;
 Όταν πηγαίνετε σε ξεχωριστούς χώρους εργασίας ή σε άλλες δραστηριότητες βιώνετε πράγματα που θα σας δώσουν κάτι για να μιλήσετε αργότερα.
 Όταν βγαίνετε έξω με τους φίλους σας και ο σύντροφός σας ξοδεύει χρόνο με τους δικούς του φίλους, έχετε χρόνο και χώρο για τον εαυτό σας και επιστρέφετε ο ένας στον άλλο ανανεωμένοι. Έχετε την ευκαιρία να χάσετε ο ένας τον άλλο και αυτό σας βοηθά στο να κατανοήσετε πραγματικά την αξία της σχέσης σας. Το να λείπεις κάποιος είναι υπέροχο, επειδή να τον δεις μετά από αυτή την περίοδο, θα σε κάνει τόσο χαρούμενο και τόσο σίγουρο για τη σχέση σου.

Ο συμβιβασμός δεν σημαίνει "παραχώρηση". Δεν σημαίνει ότι έχετε χάσει τον αγώνα. Στην πραγματικότητα, είναι το αντίθετο. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να συμβιβάζεστε μερικές φορές; Θέλετε τον τρόπο σας επειδή ακούγεται σωστό και έχει νόημα για σας. Ο σύντροφός σας είναι πολύ έξω από τη βάση με τις προτάσεις τους. Κάντε ένα βήμα πίσω και κοιτάξτε το επιχείρημα διπλωματικά. Ποιο είναι το λογικό συμπέρασμα; Εάν ο σύντροφός σας έχει δίκιο, μην φοβάστε να το πείτε. Αποδεχτείτε το δρόμο τους ή τροποποιήστε και τις δύο λύσεις. 

Κάθε σχέση είναι μοναδική και ιδιαίτερη. Κάθε σχέση έχει ανάγκη από φροντίδα και υποχωρήσεις και από τους δυο.
Σε περίπτωση άλυτων προβλημάτων, μην επιλέξετε τον χωρισμό αν πρωτίστως δεν έχετε δοκιμάσει διεξοδικά τα πάντα όπως έναν σύμβολο σχέσης/γάμου.
 Σε μας μπορείτε να βρείτε την υπηρεσία αυτή και να αφήσετε μια για πάντα τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί. Μια συμβουλευτική θα σας βγάλει από το τέλμα και θα σας ανανεώσει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλλάζει ο άνθρωπος;

Τι κάνει ένα ζευγάρι ευτυχισμένο;

Μοναξιά ή τιμωρία;