Καλός πατέρας είναι ΜΟΝΟ...Καλός πατέρας είναι ΜΟΝΟ εκείνος που αγαπάει τη μητέρα των παιδιών του. Για να δώσεις στο παιδί σου ένα αισιόδοξο μήνυμα ζωής, ο μόνος τρόπος, -είτε είσαι παντρεμένος είτε είσαι χωρισμένος, - είναι να σέβεσαι και να αγαπάς αυτήν που σου προσέφερε αυτό το δώρο, ... που σε έκανε "μπαμπά",, και ας μην είσαι μαζί της. 
Ότι υλικό και να προσφέρεις στο παιδί σου, δεν έχει αξία εάν δεν καταφέρεις να μεταδώσεις ένα γλυκό συναίσθημα ευγνωμοσύνης στη σύντροφο σου.... για πάντα .... γιατί το παιδί σου, ή τα παιδιά σου : είναι για πάντα. 
Happy Father's Day.... Αυτό το γλυκό συναίσθημα θα το μεταδώσεις και στο παιδί σου και θα νιώσει ασφάλεια, θα πιστέψει ότι οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν αξία, ότι αξίζει όταν μεγαλώσουν και αυτοί με τη σειρά τους να αποκτήσουν μια σχέση, σύντροφο, οικογένεια. Το μόνο πραγματικό δώρο, η μόνη κληρονομιά που έχει αξία είναι να μεταδώσεις αισιοδοξία για τις ανθρώπινες σχέσεις.... και συγχαρητήρια στους μπαμπάδες που το καταφέρνετε!Λένα Καστρησίου, MEd., Psy.d
Κλινική Ψυχολόγος & Σύμβουλος Σχέσεων-Οικογένειας.
210 8085338 - 6944226062
Λ. Κηφισίας 255, Κηφισιά
www.psychotherapists.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι κάνει ένα ζευγάρι ευτυχισμένο;

Αλλάζει ο άνθρωπος;

Μάθε να δίνεις τον εαυτό σου, μάθε όμως και να τον παίρνεις πίσω