Σχέση από απόσταση!

Έχεις επιλέξει να κάνεις σχέση από απόσταση... Σταμάτα να σκέφτεσαι τα χιλιόμετρα που σας χωρίζουν και επικεντρώσου στο πως να αγαπάς περισσότερο τη σχέση σου!



Με το να κάθεσαι να παραπονιέσαι για τη απόσταση, να στεναχωριέσαι όλη την ώρα, να μην μπορείς να απολαύσεις τίποτε, τότε δυο είναι οι εναλλακτικές σου λύσεις: Ή μένεις και τα αλλάζεις όλα αυτά ή χωρίζεις.

Tips

Να κλείνετε τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα.
Το να μιλάτε στο στη τηλέφωνο ή στο skype, σας κάνει να διατηρείτε την επαφή σας. Πόσο μάλλον αυτό γίνεται συγκεκριμένη ώρα όπου και οι δυο μπορείτε και έτσι μπορείτε να συνομιλήσετε δίχως διακοπές.

Θυμήσου τι σε έκανε να πιστέψεις σ΄αυτήν τη σχέση.
Θυμήσου κάθε τι όμορφο που σε έκανε να πιστέψεις στη σχέση αυτή. Καμία σχέση δεν είναι εύκολο να κρατήσει. Θέλει υπομονή, πείσμα, αληθινή αγάπη και από τις δυο πλευρές.

Κάνε μικρές εκπλήξεις
Και εκεί που δεν το περιμένει... σε βλέπει μπροστά του. Ή απλά μπορείς να στείλεις κάτι όπως μια σοκολάτα, ένα γράμμα, ένα αρκουδάκι... ή κάτι όμορφο και τρυφερό που θα κάνει στη σχέση μας πολύ καλό. Κάτι σαν τονωτική ένωση.

Συνάντηση
Όταν συναντιέστε μην σκέφτεσαι πως αυτό θα είναι για λίγες ώρες ή για λίγες μέρες. Ζήσε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι εξάλλου που κάνει την σχέση ακόμα πιο πολύτιμη!








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλλάζει ο άνθρωπος;

Τι κάνει ένα ζευγάρι ευτυχισμένο;

Μοναξιά ή τιμωρία;